Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Μαλαισία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα

Το περιστατικό συνέβη κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας, Κουάλα Λουμπούρ


Τουλάχιστον 37 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Μαλαισία όταν τουριστικό λεωφορείο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε μια χαράδρα, κοντά σε ένα ορεινό θέρετρο της χώρας, κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας, Κουάλα Λουμπούρ.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, οι 16 από τους επιβάτες ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια, όμως τρεις από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι μεταξύ των νεκρών είναι πολλοί τουρίστες από το Μπαγκλαντές, την Ταϊλάνδη, την Κίνα και την Ινδονησία καθώς και ο 44χρονος οδηγός.

Το λεωφορείο κατευθυνόταν στην Κουάλα Λουμπούρ όταν, από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε σε μια χαράδρα βάθους 30 μέτρων, σε απόσταση 90 χιλιομέτρων από την πόλη, κοντά στο Θέρετρο Τζεντίνγκ Χάιλαντς.

Πρόκειται για ένα από τα χειρότερα τροχαία δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί στη χώρα την τελευταία δεκαετία. Το 2010, 28 τουρίστες σκοτώθηκαν όταν ένα λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα κοντά στο γειτονικό θέρετρο Καμερούν Χάιλαντς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...