Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Δολοφόνησε τους γονείς του και μετά έκανε πάρτι!

Ένας έφηβος στη Φλόριντα των ΗΠΑ, σκότωσε τους γονείς του με ένα σφυρί και μετά έκανε ένα μεγάλο πάρτι με τα πτώματά τους, να βρίσκονται μέσα στο σπίτι!

Αυτό ισχυρίζεται η αστυνομία για τον 17χρονο Tyler Hadley, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τους γονείς του Blake και Mary-Jo Hadley, το Σάββατο πριν 40-60 άτομα εμφανιστούν για ένα πάρτι στην κατοικία της οικογένειας στο Port St Lucie, μετέδωσε ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.

Η αστυνομία στο Port St Lucie έλαβε μια ανώνυμη πληροφορία την Κυριακή το πρωί ότι το αγόρι έχει σκοτώσει τους γονείς του και ότι τα πτώματα ήταν ακόμη μέσα στο σπίτι τους.

Όταν έφθασαν στο σπίτι της οικογένειας, τα σώματα των γονέων ήταν κλειδωμένα στην κεντρική κρεβατοκάμαρα με το φονικό όπλο να βρίσκεται κοντά τους.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι φαίνεται, πως ο 17χρονος επιχείρησε να κρύψει τα πτώματα τοποθετώντας πετσέτες, κουβέρτες και κορνίζες πάνω τους.

Το κίνητρό του δεν είναι ακόμη γνωστό, καθώς αρνήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις.

Σημειώνεται, ότι ο Tyler Hadley αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες φόνου πρώτου βαθμού και παρέμεινε υπό κράτηση χωρίς να έχει ομολογήσει


thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...