Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Βίασε, σκότωσε και έθαψε 22χρονη στην άμμο

Στη φυλακή θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του ο 32χρονος Ιάπωνας που ήταν κατηγορούμενος για το βιασμό και τη δολοφονία της 22χρονης Βρετανίδας Lindsay Ann Hawker, την οποία στη συνέχεια έθαψε σε μπανιέρα γεμάτη με άμμο, σε μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Ιαπωνία...

Ο 32χρονος Tatsuya Ichihashi ζούσε στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε το γυμνό πτώμα της 22χρονης Βρετανίδας το 2007 και η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για σχεδόν τρία χρόνια για να τον εντοπίσει καθώς εκείνος διέφυγε την ώρα που η αστυνομία έφτανε για να τον ανακρίνει.

Έκανε επέμβαση ακόμα και στο πρόσωπό του για να αλλάξει την εμφάνισή του.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας έφτασαν στην Ιαπωνία από τη Βρετανία για να ακούσουν την ετυμηγορία. Συντετριμμένη η μητέρα της δεν σταμάτησε να σκουπίζει τα δάκρυά της όσο άκουγε την ποινή του φονιά του παιδιού της.

Ακίνητος και ανέκφραστος άκουγε και ο 32χρονος.

Όταν ο Ichihashi εξαφανίστηκε, μετά τη δολοφονία, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα σε όλη τη χώρα για τον εντοπισμό του και μάλιστα πρόσφερε 127.000 δολάρια αμοιβή σε όποιον έδινε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψή του.

Τελικά ήταν ο πλαστικός χειρουργός, τον οποίο είχε επισκεφθεί ο 32χρονος, εκείνος που επικοινώνησε με την αστυνομία και οδήγησε στη λύση του γρίφου.

scorernews
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...