Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

16χρονος έβαλε στοίχημα στο Facebook για φόνο με αντάλλαγμα ένα δωρεάν πρωινό!

Ο Davies, 16 χρονών, πήγε την πρώην φίλη του σε ένα απομονωμένο σημείο όπου τη σκότωσε για να κερδίσει ένα στοίχημα με έπαθλο ένα δωρεάν πρωινό...
Η 15 χρονη Rebecca και η μητέρα της, Sonia ήταν ενθουσιασμένοι όταν ο Davies, κανόνισε να την συναντήσει ξανά. Ακόμα και όταν η κόρη της, δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι από το ραντεβού με τον 16 χρόνο , η αντίδραση της κ. Sonia Aylward ήταν να πει στην αδελφή της να μην ανησυχεί προσθέτοντας: «Είναι ασφαλής, αφού είναι με τον Josh». Μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν ήξερε ή φανταζόταν ότι η Rebecca είχε δολοφονηθεί με μία πέτρα στο μέγεθος μιας μπάλα ποδοσφαίρου και ότι ο Davies προσπαθούσε να καλύψει τα ίχνη του στο Facebook.Απέτυχε όμως και χθες βρέθηκε ένοχος για φόνο.

Όλα είχαν ξεκινήσει λίγες εβδομάδες νωρίτερα για τον 16 χρόνο ο οποίος δέχτηκε ένα στοίχημα μετά απο ένα αστείο που του έκανε ένα φίλος του ότι αν πραγματοποιούσε την απειλή του θα του έκαναν δώρο δωρεάν πρωινό.Κανένας δεν φανταζόταν ότι μιλούσε στα αλήθεια και ότι δεν αστειευόταν.Δυο μέρες πριν την στυγερή δολοφονία της φίλης του αστειευόμενος προς τον φίλο του ,είπε ότι "μπορεί να χρειαστεί να μου πάρεις εκείνο το πρωινό". Η οικογένεια της Rebecca εξέδωσε δήλωση στο δικαστήριο του Swansea Crown λέγοντας ότι οι ζωές τους «σταμάτησαν» την ημέρα του Οκτώβριο του 2010 όταν η κόρη τους δολοφονήθηκε. «Η Rebecca σκοτώθηκε σε μια παράλογη και βάρβαρη πράξη", είπαν. «Πέθανε στα χέρια του κάποιου που αγάπησε και θεωρούσε και θεωρούσαμε αξιόπιστο.
Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε , τι έκανε στην κόρη μας και στην οικογένεια μας ».

Rebecca και ο Davies, , συναντήθηκαν στην ηλικία των 11 και άρχισε να βγαίνουν μαζί στα τέλη του 2009, αλλά η σχέση τους έληξε μετά από τρεις μήνες όταν ο Davies της ζήτησε να χωρίσουν.Τον επόμενο Οκτώβριο, ζήτησε να την ξαναδεί. «Η Rebecca ήταν πολύ ευτυχής που θα συναντιόταν ξανά μαζί του - αφού νόμιζε ότι επρόκειτο να της ζητήσει να τα ξαναβρούν ,είπε η μητέρα της είπε το δικαστήριο. «Σηκώθηκε στις 6 το πρωί για να ετοιμαστεί και να την βοηθήσω με το make-up. Έβαλε τα νέα ρούχα της, που αγόρασε την προηγούμενη ημέρα και πραγματικά ήταν πολύ χαρούμενη όταν τον είδε να κατεβαίνει το λόφο προς το μέρος της». Όταν το ζευγάρι έμεινε μόνο του, ο Davies χτύπησε επανειλημμένα σε μια πέτρα το κεφάλι της Rebecca πριν από αφήσει αιμόφυρτο, κακοποιημένο το σώμα της στο δάσος.

Στην συνέχεια πήρε ένα φίλο στο τηλέφωνο, και του είπε: «Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να σπάσεις το λαιμό κάποιου; «Προσπάθησα να σπάσω το λαιμό της και όταν εκείνη άρχιζε να βγάζει διάφορες κραυγές πήρα το βράχο και άρχισα να την χτυπάω με αυτό.»

Ο 16 χρόνος έγραψε στο Facebook ότι βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας και μάλιστα ανησυχούσε για εκείνη.Όπως ομολόγησε μετά έκανε και σχέδια για να επιστρέψει εκείνο το βράδυ στο δάσος για να θάψει την άτυχη κοπέλα ενώ προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο της δολοφονίας στον φίλο του που είχαν βάλει το στοίχημα. Η αστυνομία κινήθηκε γρήγορα παρακολουθώντας και τους λογαριασμούς των παιδιών στο Facebook και ειδικά όταν ένας φίλος του ενημέρωσε για αυτό που φανταζόταν ότι είχε κάνει ο 16 χρονος.
http://www.7news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...