Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Κάρλα Μπρούνι, η πιο αντιπαθητική διασημότητα στα μάτια των Γάλλων


Ιδιαίτερα... αισθητή κάνει την παρουσία του προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας σε δημοσκόπηση για τα πιο αντιπαθητικά πρόσωπα από το χώρο του θεάματος και της πολιτικής.

Η Κάρλα Μπρούνι κρατά τα «σκήπτρα» ως η πιο εκνευριστική σελέμπριτι και την ακολουθούν ο Αλέν Ντελόν και ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ. Ο Νικολά Σαρκοζί είναι ο τέταρτος κατά σειρά πιο αφόρητος πολιτικός στα μάτια των Γάλλων με την πρώτη θέση να ανήκει στην Σεγκολέν Ρουαγιάλ.

Η 43χρονη Κάρλα Μπρούνι, πρώην μοντέλο, τραγουδίστρια και πρώτη κυρία της Γαλλίας, είναι η «βασίλισσα» της δημοσκόπησης, εκνευρίζει ποσοστό 52% επί του συνόλου των ερωτηθέντων στην έρευνα που διενεργήθηκε για το εβδομαδιαίο γαλλικό περιοδικό VSD.

Ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά αντιπάθειας (61%) συγκεντρώνει στις ηλικίες 25 με 31 ετών.

Ο Νικολά Σαρκοζί δεν συγκεντρώνει εξίσου... καλές επιδόσεις, αλλά τουλάχιστον καταλαμβάνει την τέταρτη θέση μεταξύ των πιο αντιπαθητικών πολιτικών της Γαλλίας. Η τιμή της πρώτης θέσης ανήκει στην πρώην υποψήφια πρόεδρο Σεγκολέν Ρουαγιάλ με ποσοστό 73%.

Την ακολουθούν ο υπουργός Εσωτερικών Μπρις Ορτφέ και ο ηγέτης του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Ζαν-Μαρί Λεπέν.

«Το ζευγάρι πρέπει οπωσδήποτε να κάνει πολύ δουλειά στις δημόσιες σχέσεις τους επόμενους 12 μήνες» γράφει η γαλλική εφημερίδα Parisien σχολιάζοντας τις επιδόσεις του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...