Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Έπεσε από τον 15ο όροφο και… ζει ακόμα!


Ούτε οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τύχη που είχε ο 20χρονος Τομ Στίλγουελ στην Νέα Ζηλανδία, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι του 15ου ορόφου και ζει ακόμα.

Ο νεαρός από την Βρετανία είχε επισκεφτεί ένα φίλο του για διακοπές. Γυρνώντας σπίτι του συνειδητοποίησε ότι δεν είχε κλειδιά και ο φίλος του έλειπε. Τότε ζήτησε από τον γείτονα να του επιτρέψει να… πηδήξει από το μπαλκόνι του στο διπλανό.

«Με παρακάλεσε να τον αφήσω να περάσει από το δικό μου μπαλκόνι στο δίπλα και μου είπε ότι δε θα με ενοχλήσει ξανά. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα το κάνει. Σκέφτηκα ότι θα τον αφήσω, για να δει ότι είναι αδύνατον. Πραγματικά, δεν πίστεψα ότι θα το κάνει», λέει ο γείτονας, ο οποίος έζησε τον εφιάλτη από κοντά, αφού τον είδε τον μεθυσμένο νεαρό μέσα σε δευτερόλεπτα να πέφτει στο κενό.

«Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, σαν να ήταν όνειρο. Δεν πρόλαβα καν να φωνάξω βοήθεια», πρόσθεσε ο γείτονας.

Ο 20χρονος δύο ορόφους πριν το δάπεδο προσγειώθηκε σε μια ταράτσα διαμερίσματος από το διπλανό κτίριο με αποτέλεσμα να σπάσει τον λαιμό του και τον καρπό του.

Οι γιατροί έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό, αφού είναι σχεδόν αδύνατο να την γλιτώσει κάποιος πέφτοντας από τέτοιο ύψος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...