Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

15χρονη πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον πατέρα συμμαθητή της για μία φάρσα

Μια φάρσα μεταξύ μαθητών εξελίχτηκε σε τραγωδία στο Άρκανσο των ΗΠΑ, όταν ο πατέρας ενός από αυτούς πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι συμμαθητές του γιου του, σκοτώνοντας μια 15χρονη.


Η Άντριαν Μπρόντγουεϊ, μια δημοφιλής μαζορέτα, είχε πάει τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο, μαζί με άλλους έξι μαθητές ηλικίας από 14 έως 18 ετών στην κοινότητα Άικα για να κάνουν μια φάρσα σε έναν συμμαθητή τους: Ηθελαν να πασαλείψουν το αυτοκίνητό του με μαγιονέζα, αυγά και φύλλα, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KARK.


«Φαίνεται ότι ήταν μια πλάκα μεταξύ συμμαθητών», εξήγησε στο κανάλι ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λιτλ Ροκ, Σίντνεϊ Άλεν.

Ο μαθητής που μπήκε στο «στόχαστρο» είχε κάνει μια παρόμοια φάρσα σε έναν φίλο του τον περασμένο Νοέμβριο και η παρέα του ήθελε να τον «εκδικηθεί».

Όμως ο πατέρας του, όταν αντιλήφθηκε τους νεαρούς, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και πυροβόλησε το αυτοκίνητο που έφευγε. Η σφαίρα βρήκε την 15χρονη στο κεφάλι ενώ ένας άλλος μαθητής τραυματίστηκε από τα θραύσματα του σπασμένου τζαμιού.

Ο 48χρονος Γουίλι Νομπλ, που ενδέχεται να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, είπε στην αστυνομία ότι ήθελε μόνο να φοβίσει τα παιδιά και για αυτό άνοιξε πυρ εναντίον τους, ανέφερε η εφημερίδα Arkansas Democrat Gazette
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...