Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Δύο νεκροί από κεραυνό στη Μόσχα

Καταρρακτώδεις βροχές έπληξαν τη Μόσχα, όπου πολλοί δρόμοι του κέντρου πλημμύρισαν ενώ δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από κεραυνό, σε μικρή απόσταση από... τη ρωσική πρωτεύουσα.

Η ρωσική τηλεόραση μετέδωσε εικόνες στις οποίες διακρίνονται αυτοκίνητα να διασχίζουν με δυσκολία τεράστιες λίμνες στο κέντρο της πόλης, ενώ οι πεζοί βάδιζαν μέσα σε ποτάμια που τους έφταναν μέχρι το γόνατο.

Στο χωριό Βάσκοβο, που απέχει 70 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ρωσικής πρωτεύουσας, δύο εργάτες ηλικίας 53 και 18 ετών χτυπήθηκαν από κεραυνό την ώρα που επισκεύαζαν τη στέγη ενός σπιτιού.

Μέσα στη Μόσχα, άλλος κεραυνός οδήγησε στον τραυματισμό δύο παιδιών, ένός δίχρονου αγοριού και μιας 14χρονης. Τα δύο παιδιά νοσηλεύονται σε ειδική μονάδα καθώς φέρουν εγκαύματα. Σύμφωνα με νοσοκομειακή πηγή, ο κεραυνός χτύπησε το δέντρο κάτω από το οποίο είχαν καταφύγει για να γλιτώσουν από τη βροχή.

Οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας δεν είναι καθόλου καθησυχαστικές αφού, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, αναμένονται και νέες καταρρακτώδεις βροχές τη νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...