Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Πορνογραφικό υλικό βρέθηκε στο κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν!

Οι Αμερικανοί κομάντο που πραγματοποίησαν την επιχείρηση κατά του Οσάμα Μπιν Λάντεν ανακάλυψαν στο κρησφύγετό του πορνογραφικό υλικό, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι την Παρασκευή. Το υλικό περιλάμβανε βίντεο αρκετά μεγάλης διάρκειας.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο  με τρόπο ηλεκτρονικό και οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι δεν ξέρουν ποιος έβλεπε το υλικό.

Ανέφεραν ότι δεν γνωρίζουν εάν ο Μπιν Λάντεν ήταν αυτός που απέκτησε το υλικό.

Πληροφορίες από το Αμποταμπάντ, όπου ήταν το κρησφύγετο του ηγέτη της Αλ Κάιντα, ανέφεραν ότι το σπίτι δεν διέθετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ωστόσο υπήρχε τηλεόραση και βίντεο, όπως δείχνουν εικόνες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ΗΠΑ.

Ανάμεσα στο υλικό που κατασχέθηκε από το σπίτι ήταν και USB στικ, τα οποία πιθανότατα θα μπορούσαν να αποτελούν έναν τρόπο για τη μεταφορά πληροφοριών από και προς τον Μπιν Λάντεν.

Όπως έγινε γνωστό ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες στο Ισλαμαμπάντ ανέκριναν τις τρεις χήρες του ηγέτη της Αλ Κάιντα.

Ο Λευκός Οίκος παραδέχθηκε ότι «βρισκόταν σε επαφή» με τις συζύγους του Μπιν Λάντεν, χωρίς, ωστόσο, να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, οι τρεις χήρες του Οσάμα Μπιν Λάντεν ανακρίθηκαν από πράκτορες των αμερικανικών υπηρεσιών στο Ισλαμαμπάντ.

Επικαλούμενο τις μαρτυρίες ενός Πακιστανού και δύο Αμερικανών αξιωματούχων, το CNN μετέδωσε ότι οι τρεις γυναίκες -μια με καταγωγή από την Υεμένη και οι άλλες δύο από τη Σαουδική Αραβία- είχαν «εμφανώς εχθρική συμπεριφορά» απέναντι στους Αμερικανούς ανακριτές και σε μέλη των πακιστανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι χήρες του ηγέτη της Αλ Κάιντα, οι οποίες κρατούνται από τις πακιστανικές δυνάμεις ασφαλείας μετά την επιχείρηση της ομάδας Αμερικανών κομάντο στις 2 Μαΐου, εξετάστηκαν μαζί, παρά τις πιέσεις των Αμερικανών πρακτόρων που ήθελαν οι χήρες να εξεταστούν χωριστά.

Η μόνη που μίλησε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν η μεγαλύτερη ηλικιακά από τις τρεις χήρες, ενώ η νεότερη από τις συζύγους, η 29χρονη Αμαλ που τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι κατά την έφοδο των Αμερικανών κομάντο, το μόνο που είπε στους Πακιστανούς ανακριτές είναι ότι ο Μπιν Λάντεν και η οικογένειά του ζούσαν στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε αυτό τα τελευταία πέντε χρόνια.

Την Τρίτη το Πακιστάν ανακοίνωσε ότι δεν είχε λάβει αιτήματα για την έκδοσή των τριών γυναικών από την Υεμένη ή τη Σαουδική Αραβία, τις χώρες καταγωγής των τριών συζύγων του Μπιν Λάντεν, οι οποίες βρέθηκαν ζωντανές μαζί με 13 παιδιά και εγγόνια του αρχηγού της Αλ Κάιντα στο σπίτι όπου διέμεναν στο Αμποταμπάντ, βόρεια του Ισλαμαμπάντ.

Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/05/blog-post_14.html#ixzz1MGzGCbh2
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...