Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Χαιρετά ναζιστικά από τη Μύκονο ο γιος του δημάρχου της Ρώμης

Πέρασε τις διακοπές του μεταξύ Καλιφόρνιας, Κυανής Ακτής και Μυκόνου κι αποφάσισε ότι στο ελληνικό νησί θα μπορεί ελεύθερα να χαιρετά ναζιστικά αλλά και να ανεβάζει φωτογραφίες που απεικονίζουν τον ίδιο και τους φίλους του σε φασιστικό παραλήρημα. Ο λόγος για τον Μανφρέντι Αλεμάνο γιος του δημάρχου της Ρώμης Τζάνι Αλεμάνο, ο οποίος μαζί με φίλους του και μέλη του Blocco Studentesco της μαθητικής ακροδεξιάς ομάδας, βρέθηκε στη Μύκονο για τις διακοπές του.

Ο 17χρονος όπως αναφέρει η Huffington Post «δείχνει να έχει την πολιτική στο Dna του αν κρίνει κανείς τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε για τη γιορτή του “φασίστα της τρίτης χιλιετίας”».

Άλλωστε ο πατέρας του ήταν κι ο ίδιος μέλος φασιστικής νεολαίας ενώ δεν ξεχνά κανείς από τους πολίτες της ιταλικής πρωτεύουσας την ημέρα της εκλογής του που πλήθος μαυροφορεμένων και κοντοκουρεμένων ανδρών χειροκροτούσαν και τον χαιρετούσαν ναζιστικά ενώ τραγουδούσαν χαρακτηριστικά φασιστικά τραγούδια.

Αυτή τη… βαριά λοιπόν κληρονομιά θέλησε να αναδείξει ο Μανφρέντι όταν ανεβασμένος σε ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο σε περιοχή της Μυκόνου μαζί με την παρέα του απαθανατίστηκε να υψώνει το δεξί του χέρι και να χαμογελά. Μόλις βέβαια τα ιταλικά μέσα εντόπισαν τα «διαμάντια» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο νεαρός έσπευσε να αποσύρει τα ντοκουμέντα, καθώς άλλωστε επανειλημμένως όπως επισημαίνει η Huffington Post έχει δεχθεί παρατηρήσεις για το υλικό που «ανεβάζει» στον ιστότοπο όπου ο 17χρονος είναι πολύ δραστήριος και φίλος με 2.500 ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...