Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

Λίβανος: Προσπάθειες για την απελευθέρωση των δύο Τούρκων πιλότων

"Το λιβανικό κράτος καταβάλλει τις μέγιστες δυνατές προσπάθειες για την απελευθέρωση (των πιλότων). Οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν φείδονται προσπαθειών", διαβεβαίωσε τον πρεσβευτή της Τουρκίας στην Βηρυτό

Οι αρχές του Λιβάνου καταβάλλουν τις μέγιστες δυνατές προσπάθειες για να επιτύχουν την απελευθέρωση των δύο πιλότων των Τουρκικών Αερογραμμών, οι οποίοι απήχθησαν χθες Παρασκευή κοντά στο αεροδρόμιο της Βηρυτού, διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Μαρουάν Σαρμπέλ.

"Το λιβανικό κράτος καταβάλλει τις μέγιστες δυνατές προσπάθειες για την απελευθέρωση (των πιλότων). Οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν φείδονται προσπαθειών", διαβεβαίωσε τον πρεσβευτή της Τουρκίας στην Βηρυτό Ινάν Οζγιλντίζ, σύμφωνα με το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων του Λιβάνου, ANI.

"Συνεχίζουμε την έρευνα για να βρεθούν οι δύο Τούρκοι (...). Ο Λίβανος τάσσεται κατά οποιασδήποτε απαγωγής και το κράτος θα κάνει ό,τι μπορεί για να τους απελευθερώσει", σημείωσε.

Οι ένοπλοι που απήγαγαν χθες στην Βηρυτό τους δύο πιλότους των Τουρκικών Αερογραμμών αξιώνουν από την Άγκυρα, η οποία υποστηρίζει τους Σύρους αντάρτες, να αναγκάσει στους τελευταίους να αφήσουν ελεύθερους 9 Λιβανέζους σιίτες τους οποίους κρατούν ομήρους από τον Μάιο του 2012. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...